Voor mantelzorgmakelaars

Je helpt mantelzorgers met alle regeltaken rondom zorg. Jij bent gespecialiseerd in mantelzorg en de combinatie met werk of andere verplichtingen. Bij Zorggenoot werken we graag met jou samen. Als we mantelzorgers niet meteen kunnen helpen met onze Hulplijn schakelen we jou in voor hulp bij zorg en welzijn, wonen, inkomen, wet- en regelgeving en verzekeringen.

Al meer dan 1.000 mantelzorgers kozen voor Zorggenoot

In samenwerking met Nationale-Nederlanden en Beroepsvereniging Mantelzorgmakelaars

Verwijzing naar mantelzorgmakelaars

We verwijzen mantelzorgers die we niet meteen kunnen helpen door naar jou.

Samen met de BMZM

We werken nauw samen met de Beroepsvereniging Mantelzorgmakelaars (BMZM).

Vergoeding vanuit aanvullende zorgverzekering

De aanvullende zorgverzekering van mantelzorgers van NN Zorg vergoedt de kosten.

Vul jouw gegevens in
Wij nemen contact met je op
Afspraken over samenwerking
Verwijzing naar jou als mantelzorgmakelaar
Vul jouw gegevens in
Wij nemen contact met je op
Afspraken over samenwerking
Verwijzing naar jou als mantelzorgmakelaar

Mantelzorgmakelaar in de eigen regio

Ondanks alle online mogelijkheden vinden veel mantelzorgers het prettig om met een mantelzorgmakelaar in de eigen regio te werken. Daarom koppelen we je zoveel mogelijk aan mantelzorgers bij jou uit de buurt.

Karen (48)

Mantelzorger

We hadden eigenlijk geen idee wat Parkinson precies inhield.

John (51)

Mantelzorger

Ik merkte meteen dat Isa echt naar me luisterde en wilde helpen.

Marion (ZZG Zorggroep)

Werkgever

Zorggenoot past goed bij ons streven naar vitaliteit en veerkracht. Als een medewerker met een vergelijkbare situatie worstelt, zou ik Zorggenoot zo weer voorstellen.

Ontdek hoe jij kunt samenwerken met Zorggenoot

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vul jouw gegevens in, dan nemen we contact met je op.

Met het verzenden van mijn gegevens ga ik akkoord met de algemene voorwaarden van Zorggenoot en heb ik kennisgenomen van de privacy verklaring.
Leidy (60)

Mantelzorger

Ik heb tijd teruggekregen die ik als mantelzorger niet had. Na wekenlang onderzoek op internet probeerde ik een aanvraag in te dienen. Het duizelde mij door de regels, richtlijnen, voorwaarden en uitzonderingen waar ik mee te maken kreeg. Een mantelzorgmakelaar heeft mij erbij geholpen, zodat ik nu weer voor mijn man kan zorgen.


Karen (48)

Mantelzorger

Wij hadden eigenlijk geen idee wat Parkinson precies inhield. Toen mijn schoonmoeder overleed nam ik de zorg voor mijn schoonvader op me. Hij heeft de ziekte van Parkinson, al wist ik daar eigenlijk niets van. Ik rolde in mijn rol als mantelzorger. Zorggenoot heeft mij geholpen met de balans tussen werk en zorg.

Ons antwoord op jouw vragen

We werken bij Zorggenoot graag samen met mantelzorgmakelaars zoals jij. Daarom gaan we graag in gesprek. En beantwoorden we hieronder alvast een paar vragen. Wil je graag samenwerken? Vul jouw gegevens in, dan nemen we contact met je op.

Ja, we komen graag met je in contact. Als we een mantelzorger met onze Hulplijn niet meteen verder kunnen helpen schakelen we je graag in als specialist. Vul je gegevens in, dan nemen we snel contact met je op.

We leggen de afspraken die we met je maken graag in een overeenkomst vast, omdat dat misverstanden voorkomt. Of je een casus aanneemt bepaal je altijd zelf. Ook dat spreken we in de overeenkomst met elkaar af.

Ja, we werken nauw samen met de Beroepsvereniging Mantelzorgmakelaars. We overleggen regelmatig met het bestuur. Bovendien zijn alle erkende Mantelzorgmakelaars waarmee we samenwerken bij de beroepsvereniging aangesloten.